Logi & Hästarrangemang

Är ni nyfiken - tveka inte att ringa, vi skräddarsyr gärna efter era önskemål.

 

Gästlogier

Bo med häst

Hästkurser

Konferens

 

Gästlogier

Stridsby Gård erbjuder boende i olika former under hela året. Vi har högsäsong och lågsäsong, gäster bor på gården av så många olika anledningar och så behovsanpassade situationer att vi har valt att inte presentera en prislista.

Alla är välkomna att gästa Stridsby Gård och anledningarna kan variera så som tex. tjejhelg med ridning, privat hästträning eller bo och ha semester med egen häst. Ni kanske har hästen inackorderad eller din häst är hos oss för rehabilitering. Någon bara kanske vill bo på lantgård och umgås med djuren eller erhålla en offert för en speciellt arrangerad konferens.

Ring eller maila oss om dina önskningar och behov, så återkommer vi med ett väl anpassat pris för just ditt eller ert boende.

Väddöstugan

Väddöstugan ligger i gårdscentrum och är 120 kvm och består av ett fullutrustat kök för självhushåll, dock ej diskmaskin, matsal med öppen spis, badrum med dusch och wc och tre stycken sovrum. ICA Barometern finner ni knappt 3 km härifrån.

-Dubbelrum/familjerum: en dubbelsäng samt två mindre enkelsängar

-Singelrum: en enkelsäng 105 cm bred med möjlighet till extrasäng

-Dubbelrum: två stycken enkelsängar

Vid kurser, konferenser eller andra tillställningar där fler bäddar behövs finns möjlighet till två sängar i hallen på övervåningen.

Torpet

Torpet är ca 25 kvm och ligger i en hästhage, perfekt för den som vill bo nära sin häst. Torpet ligger i anslutning till gårdscentrum.

Här finns el, värme, utedass och ett enkelt pentry. Torpet har ett rum med två sängar, en bäddsoffa och en mysig roslagskamin att elda i.

För den som inte väljer att äta på någon av de trevliga skärgårdsrestaurangerna kan Väddöstugans kök och matsal utnyttjas för självhushåll. Det går även bra att använda Väddöstugans dusch och wc.

Jaktstugan

En stuga för den som vill bo lite avskilt. Jaktstugan är ca 40 kvm och ligger ca 2 km från Stridsby Gård på vår mark. ICA Barometern knappt 1 km bort.

Här finns el, värme, utedass, kök och sällskapsrum i öppen planlösning samt två mindre sovrum. Det ena sovrummet har enkelsäng och det andra våningssäng. Det finns även bäddsoffa för två i sällskapsrummet.

Vatten finns ej så tvagning sker i havet eller i duschen i Väddöstugan. För den som har självhushåll i Jaktstugan hämtas vatten på Stridsby Gård.